Gondoltunk a legkisebbekre is – Vodafone Kid Gyerekkártya

From: Vodafone Magyarország <email_at_vodafone.hu>
Date: Thu, 10 Aug 2017 16:09:32 +0200
Vodafone
Feltöltőkártyás Gyerekkártya a legkisebbeknek is!
Vodafone Family
Kedves Andrea!

A Vodafone Family által nyújtott kedvezményekkel mindig el tudod érni azokat akiket szeretnél! Feltöltőkártyás Gyerekkártyával pedig a család legkisebbjei is részesülhetnek ebből!

Miért jó a Gyerekkártya?
6-18 éveseknek Díjmentes családi beszélgetés kártyafeltöltés és havidíj nélkül
6-18 éveseknek, lakcímkártyával
1 Ft-ért igényelhető
Csak Vodafone Family-ben, kérd üzleteinkben
60 perc díjmentes EU Roaming beszélgetés 60 perc díjmentes EU Roaming beszélgetés
Hívásfogadás pedig díjmentes
Vodafone
Google Play App Store
Kövess minket!
YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
Vodafone
Egy Vodafone Family körbe legalább két jogosult tarifán túl, ugyanazon ügyfélszám alá, 18 éven aluli, de 6 éven felüli hozzátartozói számára, a hozzátartozó lakcímkártyájának bemutatásával jogosult tarifánként maximum 2 darab Kid előfizetés köthető. Tarifaváltással nem elérhető. Amennyiben a Kid tarifa fenti igénybevételi feltételeit nem teljesíti az Előfizető, a továbbiakban nem jogosult a Vodafone Family 100% időszaki díj kedvezményre, mely esetben a tarifacsomag időszaki díja az Előfizető egyenlegéből kerül levonásra, 30 naponta automatikusan. Az egy Vodafone Family körbe tartozó előfizetések és az aktív Max tarifával rendelkező ügyfelek díjmentesen hívhatják egymást belföldön. További információ az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a Lakossági ÁSZF 5. Akciók 2.1 pontjában és a www.vodafone.hu/family oldalon.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.350 címen! További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési szabályzatát a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod.

A Vodafone Magyarország adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 329-0100.
Received on Thu Aug 10 2017 - 16:09:43 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Aug 10 2017 - 19:00:08 CEST